Huiskamerconcert

Een bijzonder concert in jouw huiskamer of tuin.

Tijdens een huiskamerconcert komt Kitty haar eigen songs spelen in jouw huiskamer. Hierdoor ontstaat er een intieme en bijzondere sfeer. Meestal nodigt de host (degene die het huiskamerconcert organiseert) tussen de 10 en 30 vrienden uit die allemaal wat geld inleggen, zodat je samen voor een redelijk bedrag een bijzondere avond kunt hebben. Zie het als een alternatief voor de bios of uit eten.

Kitty neemt voor haar huiskamerconcerten zelf alle apparatuur mee. Ze speelt versterkt, maar het geluidsniveau hoeft zeker niet heel hard te worden. Dit kan in overleg aangepast worden.

Huiskamerconcert

Daarnaast neemt Kitty haar eigen sfeermakers mee (kleedje, kaarsen etc.) Erg handig, want alles wat ze nodig heeft past op het kleedje (133 x 195 cm).

Voor een huiskamerconcert kun je Kitty alleen boeken, of Kitty samen met Kjell Jacobson, haar vaste gitarist die naast zijn gitaarspel de liedjes ook nog eens voorziet van mooie achtergrondzang. Wil je alvast een voorproefje? op Soundcloud kun je een aantal van haar songs beluisteren.

Mail of bel voor meer informatie.

0614305544
info@kittymeijer.com
facebook.com/kittymeijermusic