Zang & piano combinatieles

Combinatieles zang & pianoIn de combinatieles van zang en piano leer je op een laagdrempelige en makkelijke manier om jezelf te begeleiden op de piano terwijl je zingt. Het is een heel complete manier om jezelf muzikaal te ontwikkelen omdat je alles zelf doet, zowel het spelen als het zingen. Op het moment dat je er klaar voor bent krijg je de kans om op te treden voor publiek en in overleg is het zelfs mogelijk om een studio-opname te maken van een door jouwzelf gespeeld lied!

Omdat je bij deze lesvorm twee instrumenten tegelijkertijd behandelt, is het alleen mogelijk om deze cursus te doen bij wekelijkse lessen. Ook is het belangrijk dat je een piano tot je beschikking hebt. Dit mag zowel een digitale als een akoestische piano zijn.

Combinatieles Zang en Piano Wil je graag eens in de twee weken les? Dan wordt het je aangeraden om een keuze te maken voor zang óf pianoles, waarbij de pianoles niet mogelijk is bij Kitty zelf, maar wel bij een van haar collega’s van het Muziekplein. Natuurlijk is het mogelijk om dit samen met Kitty te overleggen.

Tarieven
Inschrijven
Proefles