Kitty Meijer

Kitty is binnen het Muziekplein Ede en Cultura vooral actief als zangdocent, musicaldocent en bandcoach, maar door haar brede achtergrond aan opleidingen en interesses kun je voor van alles bij haar terecht. Ze geeft bijvoorbeeld ook songwriting en de combinatieles zang & piano. Daarnaast werkt Kitty regelmatig met leuke zanggroepen voor verschillende leeftijden. Vraag gerust Kitty naar de mogelijkheden als je een specifieke vraag hebt over een van haar cursussen.

Kitty heeft zowel de studie Docent Muziek als de studie Zang Jazz & Pop afgerond aan het conservatorium van ArtEZ. Tijdens deze studies heeft ze een brede visie ontwikkeld over het geven van zang- en muzieklessen.

“Het allerbelangrijkste is natuurlijk het plezier wat leerlingen ervaren tijdens het zingen. Daarnaast help ik leerlingen hun techniek te verbeteren en hun stem te leren kennen, waardoor ze veel verschillende sounds leren gebruiken en bijvoorbeeld die hoge noot veel makkelijker kunnen halen. Ook besteed ik veel aandacht aan het overbrengen van de tekst d.m.v. goede tekstinterpretatie en de koppeling aan emoties.”

Meer informatie over Kitty en de cursussen die ze geeft? Kijk bij het lesaanbod of neem contact op met Kitty.

Mail: info@kittymeijer.com
Tel: 0614305544